VIDEO Grindeanu exclamă cu satisfacție: Mobilizare maximă pe trei șantiere ale Autostrăzii Transilvania

VIDEO Grindeanu exclamă cu satisfacție: Mobilizare maximă pe trei șantiere ale Autostrăzii Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că pe trei șantiere de peste 43 de km ale Autostrăzii Transilvania este „mobilizare maximă”, iar constructorul român are pe teren peste 1.000 de muncitori și 400 de utilaje. Acesta reamintit că valoarea contractului este de 680,4 milioane de lei (fără TVA) și are ca termen de finalizare tot anul 2024, iar construirea celor trei secțiuni este finanțată prin PNRR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Mobilizare maximă pe 3 șantiere de peste 43 de km ale Autostrăzii Transilvania! Pe Secțiunile: Nădășelu – Mihăiești (16,80 km); Mihăiești – Zimbor (13,26 km); Zimbor- Poarta Sălajului (13,26 km)”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Viteza trotinetelor electrice, pregătită să fie limitată. ”Să protejăm vârstnicii, copiii și în general oamenii care circulă pe trotuar!” CITEȘTE ȘI Viteza trotinetelor electrice, pregătită să fie limitată. ”Să protejăm vârstnicii, copiii și în general oamenii care circulă pe trotuar!”

El a adăugat că pe șantierele a două secțiuni ale Autostrăzii Transilvania lucrările au ajus la 42,5%.

Constructorul român are, în teren, peste 1.000 de muncitori și peste 400 de utilaje! Astfel, pe șantierele secțiunilor Nădășelu - Mihăiești și Mihăiești - Zimbor lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 42,5%. Contractul semnat în luna septembrie 2020- cu o valoare de 1,39 de miliarde de lei (fără TVA)- trebuie finalizat în 2024. Lucrările la secțiunea Zimbor - Poarta Salajului au demarat la sfârșitul lunii mai 2022 și au ajuns deja la un stadiu fizic de 17,5%. Contractul, în valoare de 680,4 milioane de lei (fără TVA), are ca termen de finalizare tot anul 2024. Construirea celor trei secțiuni este finanțată prin PNRR.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada transilvania
sorin grindeanu