VIDEO Negocieri pentru drumul de legătură între centura Brașov, Aeroportul Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov-Ploiești. Primul aeroport din România construit după Revoluție

VIDEO Negocieri pentru drumul de legătură între centura Brașov, Aeroportul Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov-Ploiești. Primul aeroport din România construit după Revoluție
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2023

Cinci oferte au fost depuse în cadrul licitației pentru realizarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate în vederea construirii drumului de legătură între centura municipiului Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov-Ploiești, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Este vorba despre firmele Like Consulting SRL, Rutier Conex XXI SRL, Asocierea Interhub Development (lider) – Inpro Mühendislik Müsavirlik A.S., Asocierea Total Business Land SRL (lider) – Mega Mühendislik Müsavirlik A.S. și respectiv Asocierea Eco Geodrum (lider) – Proiectare Integrată Terra SRL.

VIDEO Bucureștenii vor avea din această vară 4 pasaje rutiere noi. Unde sunt și când se finalizează lucrările la fiecare CITEȘTE ȘI VIDEO Bucureștenii vor avea din această vară 4 pasaje rutiere noi. Unde sunt și când se finalizează lucrările la fiecare

„Colegii noștri lucrează deja la evaluarea ofertelor depuse, precum și la clarificarea întrebărilor înaintate de ofertanți, astfel încât, în luna mai, să avem desemnat un câștigător. Firma care va realiza studiile va avea la dispoziție 8 luni pentru realizarea așa că avem șanse mari ca, până la începutul anului viitor, să putem lansa licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de construcție a noului drum”, a precizat sursa citată.

Aeroportul Internațional Ghimbav Brașov este primul aeroport construit dupa Revoluție.

Autoritățile din Brașov fac pași importanți spre inaugurarea primului aeroport din România, care a fost ridicat de la zero, în ultimii 50 de ani. 

FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă CITEȘTE ȘI FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă

Terminalul aeroportului din Brașov va fi al treilea ca lungime din țară și va putea fi tranzitat de 1,2 milioane de pasageri. Pe primul loc se află cel din Otopeni, iar locul al doilea este ocupat de terminalul din Cluj-Napoca.

Pista va permitea decolarea și aterizarea oricăror tipuri de avioane, dar excepție va face A380, cel mai mare avion cormercial din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
brasov