VIDEO Prima TV: Bucureștiul, cimitir de mașini abandonate

VIDEO Prima TV: Bucureștiul, cimitir de mașini abandonate
scris 25 sep 2021

În București, străzile au devenit un uriaș coș de gunoi și pentru mașini. În loc să le ducă la REMAT, mulți proprietari își abandonează autovehiculele vechi pe spațiul public și așteaptă ca altcineva să se ocupe de ele. Sarcina le revine primăriilor locale, dar procedura este una anevoioasă.

Deși nu le mai folosesc de ani buni, mulți nu fac nimic ca să scape de mașinile vechi. Mai ales că au spațiul public la dispoziție pentru depozitare, arată Prima TV.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În sectorul 2, sute de autovehicule raportate ca abandonate au fost ridicate în ultimele luni, de către primărie, și duse pe o platformă specială. Procedura este însă anevoioasă.

Autoritățile pot ridica doar mașinile fără ITP la zi, după multiple notificări.

O altă procedură complicată, care durează de la 15 la 60 de zile, în funcție de cum merge lanțul birocratic. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

În același loc cu mașinile, se află și chioșcuri și florării ridicate de primărie de pe străzi, unde erau amplasate ilegal.

Multe dintre construcții erau părăsite și doar adunau gunoaie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bucurești
masini abandonate