Vietnamezii riscă o amendă de peste 130 de dolari dacă sunt prinși fără mască în avion

Vietnamezii riscă o amendă de peste 130 de dolari dacă sunt prinși fără mască în avion
scris 14 dec 2020

Călătorii pe cursele aeriene din Vietnam riscă o amendă de peste 130 de dolari dacă sunt prinși fără să poarte mască, au informat luni autoritățile aviatice din această țară, potrivit DPA.

Deși nu au fost raportate transmisii comunitare de COVID-19 în ultimele două săptămâni, pasagerii pe cursele aeriene se confruntă cu o posibilă amendă de până la 3 milioane de dongi vietnamezi - puțin peste 130 de dolari - dacă se constată că aceștia nu poartă mască în timpul zborului, a precizat Autoritatea Aeronautică Civilă într-o declarație.

Cu un nou acționar majoritar, Banca Feroviară declanșează o acțiune de rebranding și devine TechVentures Bank CITEȘTE ȘI Cu un nou acționar majoritar, Banca Feroviară declanșează o acțiune de rebranding și devine TechVentures Bank

Decizia vine în contextul în care Vietnamul se pregătește să atenueze riscul crescut de transmitere comunitară a coronavirusului pe măsură ce iarna începe să-și facă simțită prezența în zonele nordice ale țării, iar familiile încep pregătirile pentru Noul An Lunar, scrie Agerpres.

Această țară din Asia de Sud-Est nu s-a confruntat cu nicio transmisie comunitară a coronavirusului de la începutul lunii decembrie, când un însoțitor de bord din Ho Și Min a transmis boala unui prieten. Până atunci, trecuseră trei luni fără niciun caz de transmitere la nivel local.

Vietnamul este considerat o poveste de succes la nivel mondial în ceea ce privește răspunsul la epidemia de coronavirus. Până în prezent, această țară de 95 de milioane de locuitori a raportat 1.397 de infectări și 35 de decese asociate noului coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
masca
avion
vietnam