Wizz Air lansează două noi rute din România către Marea Britanie

Wizz Air lansează două noi rute din România către Marea Britanie
scris 28 sep 2020

Wizz Air a anunțat două noi rute de la Iași și Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, cu începere de pe 23 și 24 octombrie 2020.

Zborurile de la Iași la Birmingham vor începe pe 23 octombrie și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie și vor fi disponibile marțea și sâmbăta. Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie și a opta din rețeaua WIZZ de la Craiova, în timp ce de la Iași, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie și a douăzecea din rețeaua de rute de la Iași.

Președintele desemnat al grupului Daimler, Dieter Zetsche, renunță la această funcție, din cauza opoziției unor acționari CITEȘTE ȘI Președintele desemnat al grupului Daimler, Dieter Zetsche, renunță la această funcție, din cauza opoziției unor acționari

Birmingham este al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie și un puternic centru de afaceri și industrial, deoarece zona găzduiește o parte semnificativă a facilităților auto din insulă și aproximativ 40% din producția de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunități pentru muncă și afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
birmingham