Wizz Air lansează o nouă rută spre România

Wizz Air lansează o nouă rută spre România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 8 sep 2022

Wizz Air își va extinde serviciile din Cardiff cu două noi rute, spre București și Milano, începând cu această iarnă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima conexiune regulată spre România din Țara Galilor, anunțată recent de transportatorul aerian low-cost, a fost confirmată acum de operatorul aeroportului din Cardiff.

"Este foarte interesant să adăugăm pe harta rețelei noastre o nouă țară care nu a mai avut niciodată zboruri din Cardiff (...). Fără îndoială, vor fi o mulțime de oameni care vor folosi această rută pentru a-și vizita familia și prietenii, dar România este, de asemenea, o bijuterie de schi nedescoperită. Stațiunea Poiana Brașov, cea mai populară stațiune de schi din țară, se află la doar două ore de mers cu mașina de București”, a comentat lansarea Marc Watkins, director de dezvoltare a aviației la Aeroportul Cardiff.

132 zboruri anulate pe Henri Coandă, în prima săptămână din septembrie. 73 aparțin Blue Air CITEȘTE ȘI 132 zboruri anulate pe Henri Coandă, în prima săptămână din septembrie. 73 aparțin Blue Air

Zborurile către și dinspre București vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, începând cu data de 30 octombrie.

Anunțul privind lansarea rutelor spre România și Italia vine la câteva săptămâni după ce Wizz Air a decis suspendarea majorității curselor sale de pe Aeroportul Cardiff începând cu 19 septembrie și până în aprilie anul viitor, cu argumentul că nu mai sunt “viabile din punct de vedere comercial”.

 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wiz air
zboruri cardiff bucuresti
tara galilor