Confirmare: Compania franceză Sodexo va prelua integral Benefit Seven, furnizorul român al serviciului 7card

Confirmare: Compania franceză Sodexo va prelua integral Benefit Seven, furnizorul român al serviciului 7card

Cei trei fondatori ai Benefit Seven

scris 18 apr 2019

Compania franceză Sodexo, emitent de tichete de masă, va prelua integral Benefit Seven (7card), companie românească ce deține 7card, un abonament lunar care permite accesul în circa 700 de centre de activități recreative, sport și wellness pentru angajați. Inițial, Sodexo a achiziționat 20% din acțiunile 7card, iar ulterior și-a majorat participația la 60%.

Preluarea integrală a Sodexo a fost anunțată acum, într-un eveniment la Cluj-Napoca, și confirmă informațiile transmise de Profit.ro din vara anului trecut.

Sodexo a intrat în acționariatul Benefit Seven în 2016, prin preluarea unui pachet de 20% din acțiuni.

Un nou jucător: Compania americană Globalstar, furnizor la nivel mondial de servicii mobile de voce și date prin satelit, a intrat în România CITEȘTE ȘI Un nou jucător: Compania americană Globalstar, furnizor la nivel mondial de servicii mobile de voce și date prin satelit, a intrat în România

Managementul companiei Benefit Seven a continuat până astăzi să fie asigurat de fondatorii afacerii.

Compania Benefit Seven a fost înființată în 2011 de antreprenorii Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu și a introdus în România conceptul de abonament unic cu acces liber la o rețea de centre de activități sportive recreative și de wellness.

Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, s-au rupt în mers de locomotivă. Trenul s-a întors la acestea după o oră CITEȘTE ȘI Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, s-au rupt în mers de locomotivă. Trenul s-a întors la acestea după o oră

În 2017, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 20,6 milioane lei (de la 11,8 milioane lei în anul precedent), cu un profit net de 621.950 lei (de la circa 70.000 lei).

Pentru anul trecut, afacerile sunt estimate la echivalentul a 7 milioane euro.

Producătorul de componente auto Compa, la care a venit Fondul de 1 trilion dolari al Norvegiei, a semnat actele pentru operațiuni bancare de până la 30 milioane euro CITEȘTE ȘI Producătorul de componente auto Compa, la care a venit Fondul de 1 trilion dolari al Norvegiei, a semnat actele pentru operațiuni bancare de până la 30 milioane euro

Grupul Sodexo este prezent în România din 1998, având peste 1.100 de angajați.

Sodexo, lider pe piața tichetelor de masă cu o cotă de aproximativ 40%, are în România un portofoliu de circa 15.000 de companii și aproximativ 750.000 de angajați, potrivit datelor companiei.

Compania Sodexo este al 19-lea angajator mondial și a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia. Grupul operează în 80 de țări cu peste 420.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sodexo
7card