CONFIRMARE: Noii proprietari ai hotelului Radisson au readus în România, după 4 ani, unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume

CONFIRMARE: Noii proprietari ai hotelului Radisson au readus în România, după 4 ani, unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume
scris 18 mai 2018

Noii proprietari ai hotelului Radisson Blu din București, fondul de investiții Revetas Capital și Cerberus Capital Management, au readus brandul de lux Hugo Boss la parterul clădirii, magazinul fiind deschis acum și confirmând astfel informațiile transmise recent de Profit.ro.

Astfel, retailerul de modă Hugo Boss revine în România și pe Calea Victoriei din București, după patru ani de la închiderea singurelor două magazine monobrand pe care le-a deținut în țară, respectiv în Capitală și Constanța.

Hotelul, care face parte din complexul hotelier Radisson, a fost vândut la finalul anului unui consorțiu alcătuit din fondul de investiții Revetas Capital și Cerberus Capital Management de către compania Elbit Imaging, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro.

FOTO O tânără debutează în afaceri cu o cofetărie dedicată exclusiv câinilor CITEȘTE ȘI FOTO O tânără debutează în afaceri cu o cofetărie dedicată exclusiv câinilor

Hugo Boss este unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume, cu circa 14.000 de angajați și vânzări de 2,7 miliarde de euro în 2017.

Magazinul deschis în hotelul de pe Calea Victoriei vine astfel în completarea brandurilor de modă de lux deja prezente în Radisson, printre care Burberry, Casa Frumoasa sau La Perla.

Calea Victoriei, una dintre cele mai importante artere comerciale din România, a atras în ultimii doi ani atenția mai multor retaileri care au deschis magazine, printre aceștia COS (parte din grupul H&M), Bigotti sau Yokko. Cu toate acestea, multe spații sunt goale, unele magazine fiind închise la doar câteva luni de la deschidere.  

viewscnt
Afla mai multe despre
hugo boss
radisson
magazin