Disney+ a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonați

Disney+ a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 feb 2022

Serviciul de streaming al celor de la Disney, care se află doar câteva luni de lansare în România, a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce a dobândit 11,8 milioane de noi abonați în ultimul trimestru din 2021, Disney+ a ajuns, la finele anului trecut, la 129,8 milioane de abonați plătitori, în creștere cu 37% față de anul anterior.

Performanța Disney+ a depășit cu mult previziunile pentru T4 2021. Analiștii se așteptau ca serviciul să adauge în jur de 7,3 milioane de abonați.

VIDEO Cum poți să investești în „feisbucul lui Trump” inclusiv din România CITEȘTE ȘI VIDEO Cum poți să investești în „feisbucul lui Trump” inclusiv din România

Pentru prima oară de când a fost lansat serviciul, Disney a oferit informații privind abonații și pe regiuni. Astfel, Disney+ are 42,9 milioane de abonați în Statele Unite și Canada, iar în restul lumii însumează 45,9 milioane de abonați.

Dacă pe continentul american creșterea a fost de numai 18%, în restul lumii Disney+ a crescut anul trecut cu 57%. Acest procent ar putea fi și mai mare după extinderea de anul acesta.

Disney+ câștigă, în medie, 5,96 de dolari pe abonat la nivel global și 6,68 de dolari pe abonat în SUA și Canada. Disney+ Hotstar (brandul folosit în India) câștigă 1,03 dolari pe abonat.

Serviciul de streaming al celor de la Disney urmează să se lanseze în România cândva în cursul verii.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
streaming
filme
seriale