Acționarii Oil Terminal Constanța au revocat doi membri din Consiliul de Administrație și au ales șapte administratori prin metoda votului cumulativ

Acționarii Oil Terminal Constanța au revocat doi membri din Consiliul de Administrație și au ales șapte administratori prin metoda votului cumulativ
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

Acționarii Oil Terminal Constanța, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagră, au revocat doi membri din Consiliul de Administrație și au ales șapte administratori prin metoda votului cumulativ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Andrei-Ionuț Onofrei și Nicolae Cîmpeanu au fost revocați din calitatea de membri ai Consiliului de Administrație din cauză că nu au fost reconfirmați prin vot cumulativ, scrie News.ro.

Cei șapte membri ai Consiliului de Administratie aleși prin metoda votului cumulativ, potrivit prevederilor OUG 109/2011, sunt: Ciprian-Dragoș Lazariu, Toma- Bogan Costreie, Cristian-Florin Gheorghe, Ramona Ungur, Paul Cononov, Radu Cristian Pop și Ovidiu - Aurelian Andrei.

Decizie finală în Parlament: ariile naturale protejate vor fi modificate pentru anumite exploatări miniere fără a mai fi nevoie de o hotărâre a Guvernului și de avizul Academiei. Opoziția anunță că merge la Curtea Constituțională CITEȘTE ȘI Decizie finală în Parlament: ariile naturale protejate vor fi modificate pentru anumite exploatări miniere fără a mai fi nevoie de o hotărâre a Guvernului și de avizul Academiei. Opoziția anunță că merge la Curtea Constituțională

Oil Terminal Constanța a raportat anul trecut un profit de 5 milioane lei, în scădere cu 67% față de anul anterior.

Veniturile din exploatare au scăzut cu 2% anul trecut, la 158,4 milioane lei.

Compania are aproape 950 de salariați.

Principalul acționar este statul român prin Ministerul Energiei, deținând 59,62% din capitalul social.

Oil Terminal Constanța are o capacitate de depozitare de circa 1,5 milioane metri cubi și este cel mai mare operator pe mare din portul Constanta, specializat în manipularea țițeiului, produselor petroliere, petrochimice lichide și alte produse finite sau materii prime lichide pentru import, export și tranzit.

Principalii competitori pe piață internă ai Oil Terminal sunt: terminalul din Portul Midia, exploatat de Rompetrol Rafinare, terminalul Unicom-Oil Terminal din Galați, Frial SA Constanța și Minmetal SA Constanța.

Societatea Oil Terminal este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de aproape 99,01 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
oil terminal