ANRE: Săptămâna viitoare vom publica un document de discuție privind contribuția de 2% pentru companiile energetice

ANRE: Săptămâna viitoare vom publica un document de discuție privind contribuția de 2% pentru companiile energetice
scris 11 ian 2019

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) va publica săptămâna viitoare un document de discuție pe tema contribuției de 2% din cifra de afaceri pe care trebuie să o achite companiile energetice.

"În ceea ce privește contribuția de 2%, ANRE va publica, în cursul săptămânii viitoare, pe site-ul propriu, un document de discuție în acest sens", au transmis oficialii ANRE, întrebați cum se va aplica această contribuție și ce se va întâmpla cu suma colectată, scrie Agerpres.

Haos legislativ. Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie s-ar putea aplica la cifrele de afaceri realizate în 2018, la prețuri libere, nu reglementate CITEȘTE ȘI Haos legislativ. Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie s-ar putea aplica la cifrele de afaceri realizate în 2018, la prețuri libere, nu reglementate

Aceasta în contextul în care OUG 114/2018, care introduce contribuția suplimentară de 2%, nu precizează cum se va aplica efectiv aceasta.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anre
companii energentice