ANRE: Săptămâna viitoare vom publica un document de discuție privind contribuția de 2% pentru companiile energetice

ANRE: Săptămâna viitoare vom publica un document de discuție privind contribuția de 2% pentru companiile energetice
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2019

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) va publica săptămâna viitoare un document de discuție pe tema contribuției de 2% din cifra de afaceri pe care trebuie să o achite companiile energetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În ceea ce privește contribuția de 2%, ANRE va publica, în cursul săptămânii viitoare, pe site-ul propriu, un document de discuție în acest sens", au transmis oficialii ANRE, întrebați cum se va aplica această contribuție și ce se va întâmpla cu suma colectată, scrie Agerpres.

Haos legislativ. Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie s-ar putea aplica la cifrele de afaceri realizate în 2018, la prețuri libere, nu reglementate CITEȘTE ȘI Haos legislativ. Taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie s-ar putea aplica la cifrele de afaceri realizate în 2018, la prețuri libere, nu reglementate

Aceasta în contextul în care OUG 114/2018, care introduce contribuția suplimentară de 2%, nu precizează cum se va aplica efectiv aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
anre
companii energentice