Avarie majoră în București. Spitalul Militar Central și sute de blocuri, fără apă caldă

Avarie majoră în București. Spitalul Militar Central și sute de blocuri, fără apă caldă
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2023

Termoenergetica anunță că, în urma unei avarii majore, zeci de puncte termice cu sute de blocuri sau imobile sunt afectate . Între imobilele fără apăm caldă este și Spitalul Militar Central.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit Termoenergetica, zeci de puncte termice din Capitală sunt afectate, duminică, de o avarie.

Între imobilele afectate este Spitalul Militar Central.

TABEL Valul de ieftinire a carburanților continuă. Motorina a coborât sub 7 lei în toate stațiile Petrom, OMV și Lukoil CITEȘTE ȘI TABEL Valul de ieftinire a carburanților continuă. Motorina a coborât sub 7 lei în toate stațiile Petrom, OMV și Lukoil

Potrivit site-ului Termoenergetica, remedierea defecțiunilor și reluarea furnizării apei calde este estimată pentru duminică seară, în intervalul 21.00 – 23.30.

”Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, a transmis compania. 

viewscnt
Afla mai multe despre
avarie
apa