DOCUMENT Lucrări de infrastructură în Centrul Vechi al Capitalei: Se reabilitează rețeaua de gaze

DOCUMENT Lucrări de infrastructură în Centrul Vechi al Capitalei: Se reabilitează rețeaua de gaze

Foto: Inquam Photos / George Călin

Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 30 sep 2022

Distrigaz Sud Rețele, operatorul concesionar al rețelei de distribuție a gazelor naturale din București, pregătește lucrări de reabilitare a rețelei pe mai multe străzi din centrul Capitalei, compania-mamă a operatorului, Engie România din grupul francez omonim, lansând în acest scop o procedură de licitație deschisă pentru atribuirea unui contract de proiectare și execuție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce se va întâmpla cu prețurile la energie în România și care va fi situația la iarnă urmează să fie anunțat la Profit Energy.forum, programat pentru 3 octombrie.

Conferința, organizată la Hotel JW Marriott cu sprijinul Engie, Romgaz, Transgaz, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Lucrările se vor derula pe străzile Lipscani, Eugeniu Carada, Splaiul Independenței, Ion Ghica, Toma Caragiu, Șelari, Doctor Râureanu, Franceză, Smârdan, Stavropoleos, Eforiei și Domnița din Sectorul 3 al Bucureștiului.

Deutsche Telekom, Orange, Vodafone și alte companii cer la Bruxelles ca Google, Meta, Netflix să suporte o parte din costul modernizării infrastructurii telecom CITEȘTE ȘI Deutsche Telekom, Orange, Vodafone și alte companii cer la Bruxelles ca Google, Meta, Netflix să suporte o parte din costul modernizării infrastructurii telecom

Valoarea totală a contractului este estimată la 35 milioane lei plus TVA.

″Principalele categorii de activități care fac obiectul contractului sunt proiectare/studii de specialitate (de ex., fără a se limita la: studii topografice, ridicări topografice, proiect management de trafic, proiect desfacere/ refacere carosabil etc), asistență tehnică, documentații avize și autorizații, organizare de șantier, desfacere suprafețe, montaj conducte + branșamente, refacere suprafețe, reîntregire instalații de utilizare, recepția lucrărilor″, se arată în documentația de atribuire.

ULTIMA ORĂ Compania Aeroporturi București va discuta suspendarea prestării de servicii către TAROM și inițierea de acțiuni judiciare, inclusiv, dacă este cazul, cu cerere de declanșare a insolvenței. UPDATE Mesajul CNAB CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Compania Aeroporturi București va discuta suspendarea prestării de servicii către TAROM și inițierea de acțiuni judiciare, inclusiv, dacă este cazul, cu cerere de declanșare a insolvenței. UPDATE Mesajul CNAB

Potrivit sursei citate, data-limită de trimitere a ofertelor este 10 octombrie, iar contractul ar urma să fie atribuit în februarie 2023, ceea ce ar permite începerea lucrărilor în primăvara anului viitor.

Termenul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare a rețelei de gaze pe străzile menționate este de 7 luni de la încheierea contractului.

DOCUMENT Lucrări de infrastructură în Centrul Vechi al Capitalei: Se reabilitează rețeaua de gaze

viewscnt
Afla mai multe despre
lucrari infrastructura centrul vechi
lucrari strazi sparte centrul vechi
reabilitare conducte gaze bucuresti
distrigaz sud retele