Lukoil se așteaptă ca Alianța OPEC+ să reducă producția de țiței cu peste un milion de barili pe zi

Lukoil se așteaptă ca Alianța OPEC+ să reducă producția de țiței cu peste un milion de barili pe zi
scris 3 mar 2020

Vicepreședintele Lukoil, Leonid Fedun, a declarat că se așteaptă ca Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) și aliații din afara cartelului (Alianța OPEC+) să reducă producția de țiței cu peste un milion de barili pe zi (bpd), în plus față de actualele restricții, transmite Reuters.

Oficialul Lukoil le-a spus luni jurnaliștilor că epidemia de coronavirus (Covid-19) afectează semnificativ cererea de petrol, dar va avea impact doar pe termen scurt, și și-a exprimat speranța că, la jumătatea acestei luni, cotația barilului de petrol Brent va depăși 60 de dolari, scrie Agerpres.

Autoritatea din Comunicații vrea să organizeze licitația pentru tehnologia 5G până la sfârșitul trimestrului III CITEȘTE ȘI Autoritatea din Comunicații vrea să organizeze licitația pentru tehnologia 5G până la sfârșitul trimestrului III

"În opinia mea, va fi un impact considerabil pe termen scurt", a declarat Fedun.

Acesta a adăugat că se așteaptă ca Rusia, care este parte a Alianței OPEC+, să-și reducă producția de țiței cu aproximativ 200.000 - 300.000 bpd. Lukoil este al doilea producător de țiței din Rusia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
opec
lukoil