NN a ajuns la o deținere de peste 5% din OMV Petrom

NN a ajuns la o deținere de peste 5% din OMV Petrom
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2021

Fondurile de pensii administrate NN au ajuns la o deținere de peste 5% din OMV Petrom, având acum 2.848.113.046 de acțiuni/ drepturi de vot, corespunzătoare unui procent de 5,03% din capitalul social/drepturile de vot ale OMV Petrom. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În toamnă, cea mai importantă companie de petrol și gaze din România, OMV Petrom, a raportat o pierdere netă de 41 milioane de lei pe trimestrul al treilea, cea de-a patra de la privatizare, rezultatele companiei fiind grav afectate de criza Coronavirusului și de măsurile de caratinare a populației și economiei adoptate de guverne, care au condus la o scădere a cotațiilor petrolului și gazelor.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

Cu toate acestea, pe primele 9 luni, profitul net al companiei este în continuare pozitiv, chiar dacă se situează cu 70% sub cel din perioada similară a anului trecut, în principal ca urmare a pierderii de peste un miliard de lei înregistrată în segmentul Upstream.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
rezultate
trimestrul al treilea