Nou jucător: Resoptima deschide un centru global de servicii în București, “leagănul industriei europene de hidrocarburi”

Nou jucător: Resoptima deschide un centru global de servicii în București, “leagănul industriei europene de hidrocarburi”
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 8 iun 2022

Compania norvegiană Resoptima, specializată în software și servicii pentru modelarea și gestionarea rezervoarelor de hidrocarburi, a deschis la București un centru global de excelență, dedicat serviciilor de consultanță, execuție de proiecte și instruire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania, cu sediul la Oslo și birouri în Stavanger, Londra, Houston, Rio de Janeiro, Kuala Lumpur și Abu Dhabi, spune că a ales România pentru noul său centru de servicii datorită resurselor bogate de petrol și gaze, precum și forței de muncă calificate. 

“Bucureștiul este leagănul industriei europene de hidrocarburi. (România) a fost prima țară din lume care și-a raportat producția anuală, cea mai veche înregistrare datând din 1857. Există numeroase zăcăminte active de petrol și gaze noi și mature, de la zăcăminte onshore, până la platoul continental al Mării Negre și apele adânci de frontieră.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Țara se mândrește cu o rețea remarcabilă de universități și instituții politehnice și găzduiește, de asemenea, o puternică industrie IT și de știință a datelor. Puse cap la cap, toate acestea fac din România un ecosistem ideal în cadrul căruia să fie amplasat un centru de excelență”, potrivit companiei.

Noul centru din București va furniza servicii de consultanță, execuție de proiecte și instruire clienților globali ai Resoptima.

Fondată în 2010, Resoptima furnizează software scalabil și servicii pentru modelarea și gestionarea rezervoarelor de hidrocarburi.

viewscnt
Afla mai multe despre
resoptima
centru global excelenta resoptima bucuresti
resoptima romania
software modelare rezervor petrol
solutii it industria petroliera