Nuclearelectrica alocă 8,27 milioane lei pentru servicii de inspecție și testare tehnică

Nuclearelectrica alocă 8,27 milioane lei pentru servicii de inspecție și testare tehnică
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2021

Nuclearelectrica alocă 8,27 milioane lei pentru servicii de inspecție și testare tehnică, contractul urmând să fie atribuit prin licitație deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preț, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce se va întâmpla pe piața de energie va fi anunțat la Videoconferința Profit.ro Oil&Gas, organizată împreună cu Black Sea Oil&Gas și Federatia Patronală Petrol și Gaze (FPPG).

Videoconferința, programată pentru 19 octombrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

"Achiziția are ca obiect servicii de testare/diagnosticare pentru vanele acționate electric (Motor Operated Valve - MOV) și respectiv pneumatic (Air Operated Valve - AOV) de la CNE Cernavodă Unitatea 1 și 2, precum și servicii de asistență tehnică specializată, la solicitarea Achizitorului, în cadrul unei perioade contractuale de 4 ani (48 de luni)", se menționează în anunț.

Numărul firmelor dizolvate a crescut cu peste 13% CITEȘTE ȘI Numărul firmelor dizolvate a crescut cu peste 13%

Ofertanții trebuie să facă dovada unui nivel mediu al cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2018, 2019, 2020) de minim 4 milioane lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 noiembrie 2021, ora 15:00, scrie Agerpres.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică și de combustibil nuclear.

SN Nuclearelectrica SA are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unitățile 1 și 2 de la CNE Cernavodă precum și serviciile auxiliare și Sucursala FCN Pitești, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acționarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deținând 100% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
testare tehnică