O problemă de alimentare electrică din Kosovo afectează ceasurile produselor casnice din Europa

O problemă de alimentare electrică din Kosovo afectează ceasurile produselor casnice din Europa
scris 8 mar 2018

Rețeaua electrică europeană interconectată suferă de la jumătatea lunii ianuarie din cauza unei probleme de alimentare apărută în Kosovo, ce afectează distribuția de electricitate în 25 de țări, a anunțat miercuri ENTSO-E, organismul federal din Bruxelles care coordonează activitatea gestionarilor rețelelor din Europa, informează AFP.

Această subalimentare cu o durată neobișnuită generează întârzieri ale ceasurilor dispozitivelor casnice branșate la rețeaua electrică, precum cuptoarele cu microunde și aparatele radio cu alarmă, potrivit constatărilor înregistrate în ultimele zile în mai multe țări europene, scrie Agerpres.

VIDEO Facebook retrage un videoclip antimigranți filmat la Viena și postat de șeful de cabinet al lui Viktor Orban CITEȘTE ȘI VIDEO Facebook retrage un videoclip antimigranți filmat la Viena și postat de șeful de cabinet al lui Viktor Orban

Ceasurile aparatelor electrice care nu au fost actualizate de la jumătatea lunii ianuarie afișează în prezent o întârziere de aproape șase minute, potrivit ENTSO-E.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kosovo
alimentare
energie
ceasuri