Romgaz va începe pe 28 decembrie 2018 plata dividendelor suplimentare

Romgaz va începe pe 28 decembrie 2018 plata dividendelor suplimentare
scris 7 dec 2018

Romgaz va plăti acționarilor dividende suplimentare în valoare de 1,86 lei pe acțiune, începând cu data de 28 decembrie 2018, potrivit unui comunicat remis, vineri, către Bursa de Valori București.

În total, valoarea dividendelor suplimentare se ridică la 716 milioane de lei, iar distribuirea acestora a fost aprobată în Adunarea Generală a Acționarilor care a avut loc joi, 6 decembrie, scrie Agerpres.

Acuzații: Cele mai mari companii de trading de petrol din lume au dat mită unor angajați ai companiei Petrobras CITEȘTE ȘI Acuzații: Cele mai mari companii de trading de petrol din lume au dat mită unor angajați ai companiei Petrobras

Valoarea dividendului brut este 1,86 lei/acțiune, impozitul pe dividende aferent fiind reținut la sursă în cota prevăzută de lege. Conform prevederilor Codului Fiscal, cota standard de impozitare a dividendelor este 5%.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
romgaz