Analiză Gothaer: Cum aleg bărbații și femeile asigurările și ce contează pentru fiecare

Analiză Gothaer: Cum aleg bărbații și femeile asigurările și ce contează pentru fiecare
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2018

Aproape trei sferturi (72%) dintre polițele achiziționate de clientele Gothaer sunt asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, dar nu este neglijată nici siguranța căminului lor, 23% dintre ele cumpărând asigurări pentru locuință - 13% PAD (polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale) și 10% o asigurare facultativă a locuinței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Bărbații au încheiat cu 29% mai multe polițe facultative de locuință și cu 23% mai multe polițe PAD decât femeile, relevă un studiu realizat de Gothaer Asigurări Reasigurări.

Conform analizei, bărbații sunt cu 77% mai mulți decât femeile care încheie asigurări auto (CASCO).

Producătorul Alexandrion și Cava D’Oro a preluat operațiunile locale ale Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Producătorul Alexandrion și Cava D’Oro a preluat operațiunile locale ale Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie

La asigurările de Răspundere profesională, doamnele care încheie astfel de asigurări sunt cu 101% mai multe decât  bărbații!

O altă concluzie relevă că femeile nu optează pentru plata polițelor de asigurare în rate, 97% dintre ele achită polițele într-o singură tranșă.

Sondajul a fost realizat între 1 ianuarie – 31 decembrie 2017 și nu reflectă o imagine globală a pieței de asigurări din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
gothaer
asigurari