Aramis Baia Mare, cel mai mare producător și exportator român de mobilă, ia un credit de 54 mil. lei de la BRD

Aramis Baia Mare, cel mai mare producător și exportator român de mobilă, ia un credit de 54 mil. lei de la BRD
scris 5 feb 2020

BRD Groupe Societe Generale și compania Aramis Invest Group din Baia Mare au semnat un contract de credit în valoare de 54 de milioane de lei. Suma va finanța nevoile de capital de lucru ale companiei, precum și investițiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție.

Aramis este cel mai mare producător și exportator de mobilă din România. Este deținut de antreprenorii români Vladimir iacob și Marius Serescu. Unul dintre cei mai importanți furnizori pentru gigantul suedez Ikea, compania din Baia Mare și-a crescut de peste 7 ori afacerile în ultimul deceniu, ajungând la vânzări anuale de aproape 1 miliard de lei. Are peste 4.000 de angajați.

“Aramis Invest este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și suntem mândri că am însoțit această companie în fiecare etapă a dezvoltării ei. Suntem foarte onorați de încrederea arătată de Aramis și, de asemenea, mândri că, împreună cu ei, ne putem urmări obiectivul de a finanța dezvoltarea economiei românești”, a spus Yves Lallemand, Directorul general adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

Finanțările bancare pentru companii au ajuns la 25 mld. euro, cele imobiliare la 20 mld. euro, dar 42% din populație rămâne nebancarizată CITEȘTE ȘI Finanțările bancare pentru companii au ajuns la 25 mld. euro, cele imobiliare la 20 mld. euro, dar 42% din populație rămâne nebancarizată

„Ne simțim în siguranță lucrând cu o bancă precum BRD. Buni cunoscători ai businessului, ne-au sprijinit întotdeauna dezvoltarea. Credem într-un viitor foarte bun împreună cu echipa BRD, bazat pe trecutul nostru comun”, a spus Vladimir Iacob, acționarul majoritar al Aramis Invest.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a treia bancă românească după totalul activelor și cea de-a cincea mare capitalizare la BVB. Este lider pe piața factoringului și unul dintre primii emitenți de carduri, cu peste 2,4 milioane de carduri, o rețea de acceptare de aproximativ 28,600 de POS-uri și 1500 de ATM-uri. Activele toale ale băncii erau, la sfârșitul lunii septembrie 2019, de 54,1 miliarde lei.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 149.000 de angajați în 67 de țări și peste 31 de milioane de clienți în toată lumea.

viewscnt
Afla mai multe despre
aramis baia mare
brd
credit
mobila