ING Bank închide sucursala din Piața Romană

ING Bank închide sucursala din Piața Romană
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2020

ING Bank a anunțat că ING Office din Bd. Magheru nr. 32-36 București, situat lângă stația de metrou Piața Romană, va fi închis din 7 mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Criza Coronavirus - două ventilatoare mobile performante au ajuns la medicii din linia întâi în urma donațiilor prin platforma „Donează pentru linia întâi” CITEȘTE ȘI Criza Coronavirus - două ventilatoare mobile performante au ajuns la medicii din linia întâi în urma donațiilor prin platforma „Donează pentru linia întâi”

Începând cu această dată, portofoliul clienților va fi administrat de către ING Office de pe bulevardul Bălcescu sau din Piața Victoriei.

Brandul de mobilă de lux Rovere Mobili a lansat magazinul online www.rovereshop.ro CITEȘTE ȘI Brandul de mobilă de lux Rovere Mobili a lansat magazinul online www.rovereshop.ro

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
piata romana