OTP Bank lansează creditele pentru IMM cu aplicare online

OTP Bank lansează creditele pentru IMM cu aplicare online
scris 23 oct 2019

Firmele mici și mijlocii vor putea aplica integral online la credite garantate și negarantate pentru finanțarea afacerii prin intermediul unei noi platforme lansată de OTP Bank România.

Produsul, denumit Creditul Rachetă de către OTP, se adresează întreprinderilor cu o cifră de afaceri de până la 5 milioane de euro.

Firmele pot obține împrumuturi garantate și negarantate, capital de lucru, linii de credit sau finanțare pentru investiții de până la 300.000 de euro, în funcție de produs și de situația financiară a companiei.

Amenințare cu bombă la sediul central BCR. Bucharest Financial Plaza evacuată în procedură standard de verificare CITEȘTE ȘI Amenințare cu bombă la sediul central BCR. Bucharest Financial Plaza evacuată în procedură standard de verificare

Administratorii firmelor care aplică pentru un împrumut vor trebui să completeze câteva informații pe platforma dedicată, să ofere acordul pentru interogarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscului de Credit și să urce ultimul bilanț anual și urmează să obțină un răspuns preliminar cu privire la solicitare. Aprobarea finanțării se va face în cel mult 24 de ore și clienții vor putea alege sucursala unde să meargă pentru semnarea documentației de credit.

„Mizăm pe digitalizarea accelerată a proceselor pentru a asigura un acces imediat și simplificat la resurse financiare și pe experiența directă cu clientul pentru a genera valoare. Având în vedere că IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem să creștem cota de piață în relație cu ele, deoarece reprezintă o parte foarte importantă a economiei reale”, a declarat Alexandru Gabriel Neagu, Director Direcția IMM, în cadrul OTP Bank România.

OTP Bank este a noua bancă după active din România. Banca a obținut venituri de 264,3 milioane de lei în prima jumătate a anului, cu 27% mai mare față de rezultatul înregistrat în intervalul similar din 2018, și un profit net de 53,6 milioane de lei, în creștere cu 164%.

Portofoliul de credite al băncii a crescut de trei ori mai rapid decât media pieței la jumătatea anului. Împrumuturile pentru companii au avansat cu 13% și au ajuns la aproape 3 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
creditul racheta
credit imm
credit online