BCE: Rezultatele testelor de stres pentru băncile din Grecia vor fi publicate în mai

BCE: Rezultatele testelor de stres pentru băncile din Grecia vor fi publicate în mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2018

Banca Centrală Europeană (BCE) va publica în mai rezultatele testelor de stres derulate în rândul principalelor bănci din Grecia, pentru ca acestea să aibă timp să rezolve eventualele probleme legate de deficitul de capital înaintea ieșirii țării din programul de asistență financiară, în august, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În scopul de a finaliza testul înainte de încheierea programului de sprijin pentru Grecia, procedura derulării testelor va fi accelerată iar rezultatele ar urma să fie publicate în mai", se arată în comunicatul BCE.

STUDIU 33% dintre angajații din domeniul medical au împrumutat bani pentru a-și redresa bugetul. La polul opus se află IT-iștii, care reușesc să economisească CITEȘTE ȘI STUDIU 33% dintre angajații din domeniul medical au împrumutat bani pentru a-și redresa bugetul. La polul opus se află IT-iștii, care reușesc să economisească

În cazul celorlalte 33 de mari bănci din zona euro care sunt supuse testelor de stres, rezultate vor fi publicate în data de 2 noiembrie, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
banci
bce