Bulgarii de la iCredit vor să deschidă 15 noi birouri în România și să angajeze 500 consultanți în 2017

Bulgarii de la iCredit vor să deschidă 15 noi birouri în România și să angajeze 500 consultanți în 2017
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 29 mar 2017

Instituția financiară non-bancară Easy Asset Management IFN, care acordă împrumuturi pe termen scurt sub brandul iCredit, vrea să își extindă rețeaua din România cu 15 noi birouri în acest an și să angajaze încă 500 de consultanți, care se vor alătura echipei de peste 1.000 de consultanți existenți, potrivit directorului general al companiei, Goran Arsov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Easy Asset Management, parte a grupului bulgar Management Financial Group (MFG), țintește creșterea afacerilor cu 40% în 2017, în condițiile în care portofoliul de credite ar urma să avanseze cu circa 45%, până la 30 milioane euro, a declarat Arsov pentru SeeNews.

Până la finele anului, rețeaua iCredit din România va cuprinde 90 birouri, față de 75 în prezent.

Asociațiile de consumatori sesizează CSM și INM cu privire la instrucția judecătorilor de către BNR CITEȘTE ȘI Asociațiile de consumatori sesizează CSM și INM cu privire la instrucția judecătorilor de către BNR

"Vrem să ne extindem prezența în județele Bacău, Galați, Vaslui, Alba, Harghita, Maramureș, Dolj, Constanța, Argeș, Teleorman și Cluj și să deschidem încă trei birouri în București și unul în Ilfov", a precizat Arsov.

Tot în acest an, compania va inaugura iAcademy, un centru de instruire pentru viitorii angajați din România și din celelalte țări în care este prezentă rețeaua iCredit.

Fondată în 2005 la Sofia, Easy Asset Management operează o rețea de aproximativ 300 birouri și are peste 6.000 de angajați și asociați în Bulgaria, România, Ucraina, Polonia, Cehia și Macedonia. Subsidiara din România a fost înființată în 2011, iar în prezent are un portofoliu de credite în valoare de peste 18 milioane euro și mai mult de 1.000 de angajați.

Compania acordă împrumuturi cu valori între 400 și 4.000 lei pe o perioadă de maxim 15 luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
icredit
easy asset management ifn
birouri
extindere
angajati