Business Lease a investit 50.000 de euro într-un centru de mașini rulate de la care așteaptă afaceri de 2,1 mil.euro

Business Lease a investit 50.000 de euro într-un centru de mașini rulate de la care așteaptă afaceri de 2,1 mil.euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2016

Business Lease, una dintre cele mai mari companii de leasing operațional, prin care companiile închiriază flote de mașini pe termen lung, anunță că a investit 50.000 de euro în dezvoltarea centrului de autovehicule rulate Auto Market, vânzările pentru 2016 fiind estimate la 300 de unități, iar cifra de afaceri la 2,1 mililioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Parcul Business Lease de mașini rulate are la vânzare mai ales autoturisme din clasa mică, compactă sau medie, cu o vechime cuprinsă între unu și patru ani. Fiecare autoturism are un singur proprietar anterior, kilometraj real, plan de revizii și întreținere respectat, istoric tehnic complet și stare tehnică optimă, scrie News.ro.

„Într-o piață dominată de automobile pentru care o verificare temeinică este dificilă, aducem o ofertă corectă, cu autoturisme a căror întreținere a fost respectată, iar întregul istoric este certificat”, a declarat directorul general al companiei, Philip Aarsman.

Oferta parcului de autovehicule rulate Auto Market este constituită din mașini utilizate anterior de către clienții de flotă ai Business Lease, care s-a ocupat și de întreținerea și de reparația acestora.

”Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua și automobilele rulate ale noilor clienți de leasing operațional care au această nevoie, înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini”, a declarat directorul de vânzări și marketing al companiei, Ioana Grigore.

Google renunță la proiectul de constructie a unui smartphone modular CITEȘTE ȘI Google renunță la proiectul de constructie a unui smartphone modular

Pentru 2017, care va fi primul an integral de activitate, compania speră să vândă un total de peste 400 de unități vândute, cu cel puțin 100 mai multe comparativ cu 2016.

Compania olandeză de leasing operațional Business Lease a intrat pe piața locală anul trecut, în urma achiziției businessului Fleet Management Services (FMS), a cincea firmă de profil ca mărime de pe piața locală după Leaseplan România, liderul sectorului.

Piața de leasing operațional a crescut în prima jumătate a acestui an cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 57.000 de unități, și doar cu 2% în plus comparativ cu 31 decembrie 2015, întrucât primele trei luni sunt mai dificile, achizițiile fiind lăsate în general pentru ultimul trimestru, a anunțat joi Asociația Societăților de Leasing Operațional (ASLO).

Principalii competitori ai Business Lease pe piașă sunt companiile Lease Plan România, Arval Service Lease România, ALD Automotive, Porsche Mobility și RCI Finanțare România.

viewscnt
Afla mai multe despre
business lease