Fondul Capital Research & Management și-a mărit participația la UniCredit la peste 8%

Fondul Capital Research & Management și-a mărit participația la UniCredit la peste 8%
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2017

Fondul american de investiții Capital Research & Management și-a consolidat poziția de cel mai mare acționar al UniCredit, prin creșterea participației la bancă la peste 8%, de la 6,7%, potrivit publicației La Stampa, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Capital Research & Management a participat la majorarea de capital a UniCredit, de 13 miliarde de euro, pe care cea mai mare bancă din Italia a finalizat-o cu succes în această săptămână, scrie News.ro.

Majorarea de capital care a avut loc printr-o emisiune de acțiuni către investitori face parte din strategia directorului general Jean Pierre Mustier de redresare a UniCredit.

Reprezentanții UniCredit și ai Capital Research au refuzat să comenteze.

Moscovici: Dizolvarea UE, una din variantele analizate; liderii europeni ar putea lua o decizie în iarnă, spune o sursă CE CITEȘTE ȘI Moscovici: Dizolvarea UE, una din variantele analizate; liderii europeni ar putea lua o decizie în iarnă, spune o sursă CE

Potrivit calculelor Reuters, Capital Research a investit peste 1 miliard de euro pentru a-și majora deținerea la UniCredit la peste 8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
capital research & management
unicredit