Garanti Leasing România împrumută 10 milioane euro de la BERD pentru finanțarea IMM-urilor

Garanti Leasing România împrumută 10 milioane euro de la BERD pentru finanțarea IMM-urilor
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 sep 2021

Garanti BBVA Leasing a obținut un împrumut de până la 10 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), fonduri destinate finanțării microîntreprinderilor și a companiilor mici și mijlocii (IMM) locale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel puțin 30% din suma împrumutată va merge către finanțarea proiectelor care sprijină tranziția către o economie verde.

Acesta este al treilea acord de împrumut semnat de Garanti Leasing pentru finanțarea IMM-urilor românești de la începutul anului.

INFOGRAFICE Creditarea a crescut în ultimul an cu cel mai ridicat ritm de la criza financiară. Creditul ipotecar - ritm remarcabil. Băncile din România se îndreaptă spre cel mai bun an CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Creditarea a crescut în ultimul an cu cel mai ridicat ritm de la criza financiară. Creditul ipotecar - ritm remarcabil. Băncile din România se îndreaptă spre cel mai bun an

În mai, compania a împrumutat 20 milioane de euro de la Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB), recent semnând și pentru accesarea unui credit de 10 milioane de euro de la International Finance Corporation (IFC), divizia de investiții a Băncii Mondiale.

Înființată în 1998, Garanti BBVA Leasing (marca sub care își desfășoară activitatea compania Motoractive IFN SA) este un furnizor de leasing financiar axat pe IMM-uri, cu sediul central din București și șase birouri la nivel național. Compania a acordat finanțări în valoare de peste 1 miliard de euro în sistemul de leasing, de la înființarea sa.

Garanti BBVA Leasing face parte din grupul financiar Garanti BBVA România, care reunește și Garanti BBVA și Garanti BBVA Consumer Finance. Garanti BBVA Group România este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti bbva leasing
garanti leasing romania
berd
imprumut
creditare imm-uri
finantare imm