Luc Beiso îl înlocuiește pe Pierre Martin la conducerea Credit Agricole Bank Romania

Luc Beiso îl înlocuiește pe Pierre Martin la conducerea Credit Agricole Bank Romania
scris 16 mai 2016

Credit Agricole Bank România a anunțat, luni, numirea lui Luc Beiso în funcția de Chief Executive Officer (CEO), în locul lui Pierre Martin.

'Luc Beiso îl înlocuiește pe Pierre Martin care se retrage din funcția de CEO, dar va continua să fie vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Credit Agricole Bank România. El a preluat responsabilitățile poziției de CEO, în urma finalizării procesului de validare a BNR', potrivit unui comunicat de presă.

Luc Beiso, în vârstă de 53 de ani, are experiență în industria bancară și o carieră îndelungată la Grupul Credit Agricole. Pe parcursul celor peste 28 de ani de experiență bancară a deținut diverse funcții de management, atât în Franța, cât și în subsidiarele internaționale ale grupului.

Înainte de fi numit CEO al Credit Agricole Bank România, Beiso a deținut funcția de Chief Executive Officer al Credit Agricole Albania Bank SHA.

Credit Agricole Bank România este subsidiară a Grupului internațional Credit Agricole, care ocupă primul loc în rândul managementului activelor și al băncilor asigurătoare din Europa și al treilea loc în Europa în finanțarea de proiecte.

Grupul are 140.000 de angajați, 31.500 de directori în bănci locale și regionale și 50 de milioane de clienți. 

Sursa: Agerpres

Profit.ro organizează, în 23-24 mai, la Hotel Sheraton, sala Platinul, cu începere de la ora 9.00, prima ediție Profit Financial Forum, un eveniment în care sunt invitați reprezentanții instituțiilor de supraveghere și reglementare, ai asociațiilor profesionale din domeniul bacar și asigurări, șefi de bănci, fonduri de investiții, reprezentanți ai pieței de capital, pentru a dezbate viitorul piețelor financiare.

Pentru detalii și înregistrări, click AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
luc beiso
credit agricole bank romania
pierre martin