OTP Bank România urcă volumul creditelor noi acordate companiilor mari

OTP Bank România urcă volumul creditelor noi acordate companiilor mari
scris 19 sep 2018

Volumul creditelor noi acordate companiilor mari de către OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, a urcat cu peste 70% în primul semestru al anului, în timp ce soldul a atins 2,5 miliarde de lei în prima jumătate a anului 2018, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului 2017.

Cota de piață a băncii în creditarea persoanelor juridice a ajuns la 3,4%, în creștere cu 26% față de anul 2016.

Astfel, OTP Bank România a înregistrat un volum al creditelor noi acordate companiilor mari de aproximativ 1 miliard de lei în prima jumătate a anului.

Apple a plătit Irlandei toate taxele solicitate de Comisia Europeană, în valoare de 14,3 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Apple a plătit Irlandei toate taxele solicitate de Comisia Europeană, în valoare de 14,3 miliarde de euro

Aproximativ aceeași creștere a fost înregistrată și pentru segmentul IMM-urilor. Volumul creditelor noi acordate acestora în primul semestru din 2018 a fost de peste 400 milioane lei, ajungând la un sold total de 1,2 miliarde lei în prima jumătate a anului 2018, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut. Volumul creditelor noi acordate a atins o creștere de 22% în primul semestru al anului.

În același timp, banca și-a majorat soldul creditelor ipotecare cu 13% în primul semestru din 2018, față de aceeași perioadă a anului trecut. Volumul creditelor noi a crescut, de asemenea, cu 14% în primul semestru al anului.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare.

OTP Group furnizează servicii universale pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate.

OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
credite
companii