Pentru prima oară, un manager român preia conducerea diviziei Provident Financial România

Pentru prima oară, un manager român preia conducerea diviziei Provident Financial România

Florin Bâlcan

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2019

Grupul britanic International Personal Finance (IPF) anunță numirea primului director general român la conducerea diviziei sale din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Florin Bâlcan, 42 de ani, îl înlocuiește pe Viktor Boczán, care a condus afacerea din România în ultimii 4 ani și jumătate și care va prelua funcția de director general al businessului IPF din Cehia.

Noul director general s-a alăturat companiei în aprilie 2015 ca Director Regional de Risc pentru România și Ungaria. Cu o experiență de 17 ani, Florin Bâlcan a ocupat diverse funcții de conducere în Citibank România, Citibank Cehia și PwC. 

Avertisment al analistului creditat de Bloomberg cu cele mai bune prognoze pentru monedele din regiune: Cursul va ajunge la 5 lei / euro CITEȘTE ȘI Avertisment al analistului creditat de Bloomberg cu cele mai bune prognoze pentru monedele din regiune: Cursul va ajunge la 5 lei / euro

În cei 13 ani de prezență pe piața din România, Provident a deservit circa 1 milion de clienți, valoarea împrumuturilor emise depășind 1 miliard de euro.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), printre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum și în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și este listat la Bursa din Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
provident financial
florin balcan