Bittnet semnează pentru compania din grup Dendrio Solutions al 3-lea contract semnificativ în acest an

Bittnet semnează pentru compania din grup Dendrio Solutions al 3-lea contract semnificativ în acest an
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 20 feb 2024

Bittnet Systems, care la finalul anului trecut a atras o finanțare de 10 milioane lei, prin plasarea de obligațiuni, va obține bani pe segmentul Cloud și Infrastructură, printr-un contract cu o entitate publică din domeniul apărării naționale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o secvență fastă de găsire de noi clienți, Dendrio Solutions, parte din pilonul Cloud& Infrastructure al Bittnet Sytems (BNET), a semnat un contract cu valoare 11 milioane lei (fără TVA) cu un beneficiar din sectorul public ce activează în domeniul apărării naționale.

Obiectul acordului îl reprezintă furnizarea de echipmanete de infrastructură de rețele (terminale de videoconferință), iar perioada de derulare este de 48 luni de la semnare, până în luna februarie 2028.

EXCLUSIV maib nu renunță la planul de listare la BVB. Mesajul către România al celei mai mari bănci din Republica Moldova CITEȘTE ȘI EXCLUSIV maib nu renunță la planul de listare la BVB. Mesajul către România al celei mai mari bănci din Republica Moldova

Acesta este cel de-al 3-lea contract major anunțat de Bittnet pentru Dendrio de la începutul anului. Astfel, în urmă cu 3 săptămâni, către investitorii de pe bursă era notificat un contract cu o valoare de 66,9 milioane lei cu o autoritate publică locală, acesta reprezentând contravaloarea unor prestații pentru următorii 2 ani.

Proiectul presupune atât livrarea infrastructurii informatice împreună cu serviciile de instalare, configurare, testare și punere în funcțiune cât și instalarea soluției de monitorizare. Acordul, care respectiv este cel mai mare din istoria grupului Bittnet și a fost semnat cu un municipiu reședință de județ.

GRAFICE Fondurile de investiții deschise au reușit să inverseze trendul declanșat la debutul conflictului din Ucraina. Creștere semnificativă a interesului românilor pentru investițiile indirecte în acțiuni CITEȘTE ȘI GRAFICE Fondurile de investiții deschise au reușit să inverseze trendul declanșat la debutul conflictului din Ucraina. Creștere semnificativă a interesului românilor pentru investițiile indirecte în acțiuni

De asemenea, la jumătatea lunii trecute, Bittnet notifica piața că Dendrio împreună cu alte 2 companii cu care este în asociere, a semnat un contract cu o valoare de 253 milioane lei, din care componenta de livrări a Dendrio este de aproximativ 63 milioane lei.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de echipamente de rețele informatice (switchuri) și servicii de instruire aferente funcționării acestora. Perioada de derulare a contractului este de 36 luni de la semnare (până în ianuarie 2027).

Titlurile Bittnet Systems au fost listate pe piața AeRo a BVB în primăvara anului 2015, primul exercițiu al unei companii din IT, și ulterior au ajuns la cota pieței reglementate și inclusiv în indicii de piețe de fontieră ai agenției de evaluare financiară FTSE Russell. Compania, în care fondatorii Mihai și Cristian Logofătu și-au diluat treptat participația, are la ultimul preț de la BVB, de 0,2710 lei/acțiune, o capitalizare bursieră de 171,86 milioane lei (34,53 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
bvb
bursa
mihai logofatu
dendrio