Echivalentul a peste 500.000 de doze de bere pleacă spre acționarii Bermas Suceava

Echivalentul a peste 500.000 de doze de bere pleacă spre acționarii Bermas Suceava
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 mar 2019

Producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani va acorda acționarilor un dividend cu randament de aproape 6%, suma agregată fiind suficientă pentru achiziția a peste 500.000 de doze de bere din supermarket.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conducerea societății Bermas Suceava (BRM) a convocat pentru 5 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor având pe ordinea de zi și propunerea pentru repartizarea de dividende în sumă de 1,51 milioane lei, reprezentând 92,00% din profitul net de 1,64 milioane lei obținut în 2018.

Dividendul brut propus este de 0,07 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de piață, conferă titlurilor producătorului berilor Bermas, Suceava și Călimani un randament de 5,73%. Data plății ar urma să fie 14 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava