Electroargeș, randament al dividendului de aproape 10%

Electroargeș, randament al dividendului de aproape 10%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 mar 2019

Producătorul de aparate electrocasnice Electroargeș propune distribuirea unui dividend brut de 0,12 lei/acțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Consiliul de Administrație al Electroargeș Curtea de Argeș (ELGS) a convocat pentru 25-26 aprilie 2019 Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând inclusiv propunerea privind distribuirea unui dividend brut de 0,1200 lei/acțiune care, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 1,1850 lei/acțiune conferă investitorilor de un randament de aproape 10%. Data plății ar urma să fie 25 iunie.

Din profitul net de 12,27 milioane lei obținut de Electroargeș, conducerea societății a decis alocarea sumei de 1,52 milioane lei la capitolul „Rezerve – mijloace fixe din profit reinvestit”.

Producătorul de aparate electrocasnice va avea în 2019 și 2020 comenzi pentru livrarea a cel puțin 1,54 milioane de aspiratoare pe an, după ce a semnat un contract cu firma germană Kärcher.

viewscnt
Afla mai multe despre
electroarges
karcher
bvb
bursa
aspiratoare
germania
dividende