Platforma de tranzacționare criptomonede Coinbase își lansează cardul de debit în România

Platforma de tranzacționare criptomonede Coinbase își lansează cardul de debit în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 18 nov 2019

Platforma de tranzacționare pentru criptomonede Coinbase, printre cele mai mari din lume, și-a lansat propriul card de debit în 10 noi țări europene, inclusiv în România, majorând la 29 numărul total de piețe în care este disponibil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Coinbase Card, un card de debit Visa care le permite posesorilor să își cheltuiască direct criptomonedele aflate în portofelul digital, a fost introdus în Marea Britanie în luna aprilie, fiind lansat acum în 10 alte state: România, Bulgaria, Croația, Danemarca, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Polonia, Suedia și Ungaria.

Utilizatorii Coinbase pot plăti cu cardul folosind una dintre cele 9 criptomonede disponibile, printre care bitcoin, ethereum, bitcoin cash și ripple, sau pot retrage numerar din bancomate.

Acțiunile Electromagnetica scad cu 7%, după ce compania a anunțat un declin cu 45% al profitului net la 9 luni CITEȘTE ȘI Acțiunile Electromagnetica scad cu 7%, după ce compania a anunțat un declin cu 45% al profitului net la 9 luni

Coinbase percepe o taxă de emitere și comisioane de 0,2% până la 3% la efectuarea tranzacțiilor internaționale. Plățile locale sunt gratuite, la fel și retragerile de numerar, ultimele în limita sumei de 200 de euro pe lună.

Fondată în 2012 la San Francisco, Coinbase are peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global. Anul trecut, compania a preluat echipa Memo.AI, un start-up american fondat de trei români.

viewscnt
Afla mai multe despre
coinbase
card debit coinbase
coinbase card
platforma tranzactionare criptomonede
monede virtuale
porofel digital
plati bitcoin