Profitul net al Goldman Sachs a crescut cu 17,3% în trimestrul al doilea, la 1,82 miliarde de dolari

Profitul net al Goldman Sachs a crescut cu 17,3% în trimestrul al doilea, la 1,82 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2016

Profitul net al Goldman Sachs a crescut cu 17,3% în trimestrul al doilea, la 1,82 miliarde de dolari, de la 1,05 miliarde de dolari în urmă cu un an, când banca a înregistrat costuri legate de litigii în valoare de 1,45 miliarde de dolari, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Veniturile au scăzut cu 13%, de la 9,07 miliarde de dolari la 7,93 de miliarde de dolari, scrie News.ro.

În ultimele trei luni banca a încercat să își revină după rezultatele slabe obținute în primul trimestru prin extinderea unor operațiuni noi, cum ar fi oferirea de conturi de economii online prin intermediul diviziei bancare, și restrângerea altor divizii.

Wall Street a relatat anterior că Goldman Sachs a a desființat în acest an sute de locuri de muncă la divizia de tranzacții cu obligațiuni.

Rezultatele obținute de Goldman Sachs în trimestrul al doilea depășesc estimările analiștilor, ceea ce a dus la creșterea cotațiilor acțiunilor băncii cu 1,6%.

Acțiunile Goldman Sachs au scăzut cu 9,4% de la începutul acestui an, peste declinul de 7,7% consemnat de indicele KBW Nasdaq Bank, care include titlurile băncilor comerciale mari.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs