Revolut lansează operațiunile bancare în România

Revolut lansează operațiunile bancare în România
scris 1 mar 2021

Revolut, aplicația financiară globală cu peste 15 milioane de utilizatori în întreaga lume, a anunțat operaționalizarea licenței sale bancare în România.

Florea Grup – 25 de ani. Pasiunea ne-a adus aici CITEȘTE ȘI Florea Grup – 25 de ani. Pasiunea ne-a adus aiciClienții din România vor avea astfel protecție pentru depozite, în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Circa 1,3 milioane de români folosesc Revolut.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Revolut a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Până în prezent, Grupul Revolut a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluată la 5,5 miliarde de dolari. În cinci ani, Revolut a atras circa 15 milioane de clienți din întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
operatiuni bancare
depozite