Fostul ambasador al SUA în România Mark Gitenstein a primit un nou mandat în Comitetul Reprezentanților Acționarilor FP

Fostul ambasador al SUA în România Mark Gitenstein a primit un nou mandat în Comitetul Reprezentanților Acționarilor FP
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Acționarii Fondului Proprietatea au decis numirea fostului ambasador al Statelor Unite ale Americii în România Mark Henry Gitenstein drept membru al Comitetului Reprezentanților Acționarilor pentru o perioadă de trei ani, ca urmare a expirării mandatului său actual, arată un raport transmis Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 4 septembrie a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Fondului Proprietatea, ședința fiind prezidată de către Johan Meyer, în calitate de reprezentant permanent al Franklin Templeton International Services, administratorul unic al FP, scrie News.ro.

Un nou stadion în România CITEȘTE ȘI Un nou stadion în România

”În urma acestei adunări, acționarii Fondului au decis următoarele: numirea lui Mark Henry Gitenstein în calitate de membru al Comitetului Reprezentanților, ca urmare a expirării mandatului său actual. Mandatul este valabil pentru o perioadă de trei ani și își va produce efectele începând cu 29 septembrie 2019, sub rezerva acceptării mandatului de către membrul nou numit”, informează FP.

Mark H. Gitenstein a fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România din 2009 până în data de 14 decembrie 2012.

În ceea ce privește numirea unui membru în Comitetul Reprezentanților ca urmare a expirării mandatului lui Sorin Mihai Mîndruțescu începând cu 29 septembrie, având în vedere că doi candidați au obținut majoritatea voturilor “pentru” deși doar un loc este vacant, administratorul Fondului precizează că ”a luat act că această hotărâre nu poate produce efecte și a decis organizarea unei noi adunări generale a acționarilor având inclus acest punct pe ordinea de zi”.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark gitenstein
fondul proprietatea