Numărul de angajați din clădirile de birouri moderne din București poate ajunge la 270.000 pȃnă la finalul anului. Zonele cele mai căutate

Numărul de angajați din clădirile de birouri moderne din București poate ajunge la 270.000 pȃnă la finalul anului. Zonele cele mai căutate
scris 30 aug 2018

Numărul de angajați din clădirile de birouri clasa A și B din București a ajuns la aproximativ 253.000 de angajați la finalul primului semestru din 2018, o creștere ușoară comparativ cu finalul anului precedent.

În prima jumătate a anului, numărul angajaților care lucrează ȋn companiile cu sedii ȋn clădirile de birouri moderne din Capitală a crescut cu 3.000, potrivit estimărilor Cushman & Wakefield Echinox.

Ținând cont de proiectele de birouri a căror livrare este anunțată pentru al doilea semestru al anului, numărul angajaților din clădirile moderne de birouri din București ar putea urca la 270.000 de persoane până la finalul acestui an.

Noi condiții pentru deținerea și utilizarea armelor de foc, extinse și pentru arme neletale și colecționari. Reguli noi și pentru străinii care vin la vânătoare în România cu armele proprii CITEȘTE ȘI Noi condiții pentru deținerea și utilizarea armelor de foc, extinse și pentru arme neletale și colecționari. Reguli noi și pentru străinii care vin la vânătoare în România cu armele proprii

Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu - Floreasca și zona de Vest ocupă ȋn continuare primele trei poziții din punct de vedere al numărului de angajați din clădirile de birouri moderne. Astfel, un număr de aproximativ 52.000 de persoane lucrează ȋn clădirile de birouri din zona Pipera Sud, circa 45.000 ȋn zona Barbu Văcărescu - Floreasca, iar ȋn Vest ȋn jur de 38.500, cele trei zone concentrând 63% dintre angajații clădirilor moderne de birouri din București.

Calculul numărului de angajați este realizat ȋn funcție de destinația fiecărei zone de birouri și de rata de ocupare ȋnregistrată pentru fiecare zonă la finalul primului semestru din 2018.

Clădirile de birouri cu cea mai mare rată de metri pătrați per angajat sunt situate ȋn special ȋn zona centrală și CBD (Central Business District – Piața Victoriei – Piața Charles de Gaulle), care găzduiesc ȋn special sedii de firme din sectoare precum consultanță, asigurări și servicii bancare sau din domeniul farmaceutic.

Cea mai mică rată de metri pătrați per angajat rămâne ȋn continuare zona Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), zona de birouri dedicată operațiunilor de back-office, fiind o destinație aleasă ȋn special de companiile care oferă servicii de outsourcing. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cladiri de birouri
angajati