Grupul american Sykes începe noi angajări în România. În ultimii ani, americanii au triplat posturile

Grupul american Sykes începe noi angajări în România. În ultimii ani, americanii au triplat posturile
scris 15 mar 2018

Furnizorul de soluții de management și servicii BPO (Business Process Outsourcing) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, a lansat pe piață o ofertă de 92 posturi vacante pentru relații cu clienții în birourile sale din Cluj-Napoca, Sibiu și Oradea. În toamna anului trecut, Profit.ro a anunțat, citând surse apropiate, că americanii se extind în România, deschizând  un birou la Brașov, alături de cele din Cluj-Napoca, Sibiu și Oradea.

Grupul american este prezent în România din 2010, având în 2016 afaceri de 89 milioane lei și un profit net de 11,1 milioane lei.

Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea CITEȘTE ȘI Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea

În ultimii ani, americanii au triplat numărul angajaților din România, de la 401 în 2011 la 1.120 anul trecut. Dintre aceștia, circa 850 sunt în Cluj, 120 sunt în Sibiu și peste 10 sunt în Oradea.

La nivel global, grupul american, cu sediul în Florida, are circa 42.000 angajați în 65 de centre în 20 de țări, înregistrând anul trecut venituri de 1,2 miliarde dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
sykes
brasov