Grupul elvețian winsedswiss recrutează de la Ana Hotels

Grupul elvețian winsedswiss recrutează de la Ana Hotels

Carmina Gal

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2021

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității, Carmina Gal se alătură grupului educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), preluând funcția de director al Departamentului Ospitalitate winsedswiss România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Carmina Gal și-a început activitatea în domeniul ospitalității în urmă cu peste două decenii. În 2005, a preluat funcția de director vânzări și marketing al Grupului Ana Hotels, pentru ca cinci ani mai târziu să devină managerul general al celor trei hoteluri ale grupului din Poiana Brașov. Din această poziție, a coordonat renovarea Hotelului Sport din stațiunea brașoveană, proiect ce a inclus construirea unei clădiri dedicate zonei de spa și wellness. De asemenea, în timpul mandatului Carminei Gal, Hotelul Bradul din Poiana Brașov a fost renovat complet.

SURPRIZĂ Electrica SA va prelua în februarie toți consumatorii rămași fără furnizor de… gaze CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Electrica SA va prelua în februarie toți consumatorii rămași fără furnizor de… gaze

Grupul elvețian de instituții integrate pe verticală urmărește educarea forței de muncă și oferirea unor soluții educaționale și de business, pentru a furniza servicii de calitate în toate domeniile unde se lucrează direct cu clienți, respectiv acolo unde experiența clientului este cel puțin la fel de importantă ca produsul primit.

Planurile de dezvoltare ale winsedswiss education group includ preluarea în management hotelier a unor locații de tip Hotel Ecole, precum și gestionarea hotelieră a unor locații premium, hoteluri boutique, inclusiv apartamente de lux cu servicii concierge integrate. În acestea vor lucra atât studenții, cât și absolvenții Academiei de Management în Ospitalitate ohma, care vor avea, astfel, posibilitatea de a transpune în practică noțiunile acumulate, de a se perfecționa, pentru a excela ulterior în carieră.

viewscnt
Afla mai multe despre
ana hotels
winsedswiss