Instant Factoring atrage o nouă finanțare externă, de 6,3 milioane euro

Instant Factoring atrage o nouă finanțare externă, de 6,3 milioane euro

Cristian Ionescu, CEO, Instant Factoring

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2021

Instant Factoring, fintech românesc de micro-finanțare a companiilor mici, încheie o nouă rundă de finanțare externă, de 6,3 milioane euro, ridicând volumul total de capital disponibil la 12 milioane euro, atât pentru România, cât și pentru entitatea din Serbia, recent lansată. Scopul finanțării este asigurarea necesarului de capital pentru dezvoltarea companiei pe ambele piețe în anul următor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Noua rundă de finanțare ne va permite să creștem în cele două piețe și în același timp să investim în dezvoltarea de software și tehnologie pentru accelerarea proceselor digitale de business, precum și pentru dezvoltarea de noi produse financiare digitale și lărgirea ariei de capabilități”, spune Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

Startup-ul românesc Humans a atras o nouă finanțare majoră. Cea mai mare sumă atrasă până acum prin Polkastarter CITEȘTE ȘI Startup-ul românesc Humans a atras o nouă finanțare majoră. Cea mai mare sumă atrasă până acum prin Polkastarter

De la lansarea în 2018, Instant Factoring a beneficiat de mai multe runde de finanțare. Cea prezentă, de  6,3 milioane euro, reprezintă o investiție de capital și împrumuturi din partea acționarilor existenți în proporție de 45% din total, și un împrumut adițional din partea creditorilor financiari din SUA în proporție de 55% din total, acesta din urmă destinat creșterii capitalului de finanțare a facturilor. Finanțarea atrasă ridică volumul total de capital disponibil (atât equity, cât și debt) al Instant Factoring la 12 milioane euro pentru entitățile din România și din Serbia.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
instant factoring
finantare
companii