Alibaba Group Holding a prezentat propriul său model de inteligență artificială generativă

Alibaba Group Holding a prezentat propriul său model de inteligență artificială generativă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2023

Alibaba Group Holding a prezentat propriul său model de inteligență artificială generativă, versiunea sa de tehnologie care alimentează chatbotul de succes ChatGPT, și a declarat că acesta va fi integrat în toate aplicațiile companiei în viitorul apropiat, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Prezentarea, care a venit în urma lansării unei serii de noi produse AI de către SenseTime, în această săptămână, a fost urmată rapid de publicarea de către guvern a proiectelor de reguli care subliniază modul în care ar trebui gestionate serviciile AI generative.

Twitter Blue nu i-a adus prea mulți bani lui Elon Musk CITEȘTE ȘI Twitter Blue nu i-a adus prea mulți bani lui Elon Musk

Într-o demonstrație filmată, modelul de AI numit Tongyi Qianwen, care înseamnă ”adevărul dintr-o mie de întrebări”, a redactat scrisori de invitație, a planificat itinerarii de călătorie și a sfătuit cumpărătorii cu privire la tipurile de farduri care ar trebui cumpărate, scrie News.ro.

Tongyi Qianwen va fi integrat inițial în DingTalk, aplicația de mesagerie la locul de muncă a Alibaba și poate fi folosită pentru a rezuma notele întâlnirilor, a scrie e-mailuri și a face propuneri de afaceri.

De asemenea, va fi adăugat la Tmall Genie, asistentul vocal al Alibaba.

Tehnologia ”va aduce schimbări majore în modul în care producem, în modul în care lucrăm și în modul în care ne trăim viața”, a declarat CEO-ul Daniel Zhang în cadrul evenimentului transmis în direct.

Modelele AI precum Tongyi Qianwen sunt ”imaginea de ansamblu pentru a face AI mai populară în viitor”, a adăugat el.

Unitatea de cloud a gigantului chinez al internetului intenționează să pună Tongyi Qianwen la dispoziția clienților, astfel încât aceștia să își poată construi propriile modele de limbaj personalizate, și a început înregistrările vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
alibaba group holding
inteligență artificială