ANUNȚ Când va fi lansat Windows 11

ANUNȚ Când va fi lansat Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 aug 2021

Cel mai nou de operare Microsoft are o dată oficială de lansare, importantă mai mult pentru statistici, decât pentru utilizatorii finali, care-l vor instala, mai degrabă, la o dată ulterioară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a ales 5 octombrie ca dată oficială pentru lansarea lui Windows 11. De la această dată, vor deveni disponibile kit-ul de instalare și actualizarea la noul sistem. Tot atunci vor începe să intre pe piață PC-urile cu noua versiune de Windows.

Data oficială de lansare nu este sinonimă cu data la care sistemul de operare va putea fi instalat de utilizatori. Fiind vorba, ca și în alte cazuri, de o lansare gradată, utilizatorii și companiile vor trebui să-și aștepte cuminți rândul la actualizare.

Piața smartphone-urilor ar putea crește cu 7,4% în acest an CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor ar putea crește cu 7,4% în acest an

În fapt, Microsoft, cu optimismul caracteristic, spune că se așteaptă ca tuturor dispozitivelor compatibile să li se ofere posibilitatea trecerii la Windows 11 până la jumătatea anului viitor.

În cazul dispozitivelor cu Windows 10, firmele și utilizatorii finali vor fi înștiințați când noul sistem de operare va putea fi instalat de funcția de actualizare automată.

Una dintre facilitățile care au ținut capul de afiș în momentul prezentării Windows 11, posibilitatea folosirii aplicațiilor de Android, nu fi disponibilă din prima zi pe piață a noului sistem de operare. Aceasta nu este gata și va fi lansată cândva în 2022.

Windows 11, care vine cu o interfață nouă, un magazin de conținut îmbunătățit și mai multe schimbări punctuale, inclusiv integrarea Microsoft Teams în sistemul de operare, va putea fi instalat gratuit de cei care dețin Windows 10.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11