Aplicația ChatGPT pentru iPhone, disponibilă în România

Aplicația ChatGPT pentru iPhone, disponibilă în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2023

Aplicația oficială ChatGPT, dezvoltată de OpenAI pentru iPhone, poate fi acum descărcată din App Store și folosită și de utilizatorii români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La două săptămâni distanță de când aplicația ChatGPT de iPhone a fost lansată în Statele Unite, aceasta este acum disponibilă și în versiunea pentru România a magazinului oficial de aplicații.

În principiu, aplicația ChatGPT oferă aceleași funcționalități disponibile și pe site-ul chatbot-ului dezvoltat de Open AI. Marele plus îl reprezintă funcția de comenzi vocale.

Directori de top în domeniul inteligenței artificiale avertizează că există ”riscul de extincție din cauza inteligenței artificiale” CITEȘTE ȘI Directori de top în domeniul inteligenței artificiale avertizează că există ”riscul de extincție din cauza inteligenței artificiale”

Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot adresa verbal întrebările. Funcția merge și în limba română, iar interpretarea vorbirii funcționează cel mai bine dacă din meniul de configurare se alege româna ca limbă implicită.

Conform unei estimări, aplicația ChatGPT de iPhone a înregistrat peste jumătate de milion de instalări în prima săptămână, în ciuda disponibilității limitate. OpenAI încă nu a oferit informații oficiale în acest sens.

Compania americană a promis lansarea cât de curând și a unei aplicații pentru Android, care va oferi o funcționalitate similară celei de iPhone.

Recent, OpenAI a lansat suportul pentru plugin-urile de ChatGPT (cu ajutorul cărora pot fi adăugate capacități suplimentare chatbot-ului) și funcția de navigare web în căutarea răspunsurilor. Ambele sunt disponibile celor care se abonează la ChatGPT Plus, care costă 20 de dolari pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicație
chatgpt
iphone
românia