WhatsApp permite conectarea a până la cinci iPhone-uri la același cont

WhatsApp permite conectarea a până la cinci iPhone-uri la același cont
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2023

Modul Companion, care permite adăugarea la același cont a până la cinci telefoane mobile, ajunge pe iPhone, după ce, anterior, era disponibil doar pe Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu aproximativ o lună, WhatsApp lansa modul Companion pe Android. Prin intermediul acestuia, același cont ajungea să poată acomoda alte patru telefoane alături de cel considerat „telefonul principal”.

Facilitatea ajunge acum pe iOS și permite înrolarea în modul Companion a iPhone-urilor.

WhatsApp testează o funcție de screen sharing CITEȘTE ȘI WhatsApp testează o funcție de screen sharing

Acest mod se poate dovedi util pentru companiile care derulează activități de comerț pe WhatsApp și au nevoie de accesul mai multor angajați la același cont.

Modul Companion sincronizează istoricul și toate mesajele între toate telefoanele conectate la cont. În cazul companiilor, angajații de la vânzări pot vedea astfel și discuțiile purtate cu clienții de către colegi.

Criptarea end-to-end este folosită și în acest caz, spun cei de la WhatsApp, încercând să dea asigurări companiilor și utilizatorilor privind securitatea datelor.

În ultima vreme, WhatsApp a lansat mai multe facilități noi, inclusiv posibilitatea editării mesajelor timp de 15 minute de la trimitere și o nouă funcție de securizare a mesajelor prin parolă sau autentificare biometrică.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
iphone