Aplicația Google Photos de iPhone nu mai funcționează pentru mulți utilizatori

Aplicația Google Photos de iPhone nu mai funcționează pentru mulți utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 feb 2023

Cel mai recent update al aplicației Google Photos de iOS a stricat-o, aceasta refuzând să mai pornească pentru numeroși utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un mare număr de utilizatori se plâng că nu mai pot folosi Google Photos pe iPhone, aplicația blocându-se imediat cum aceștia încearcă să o pornească.

Problema a apărut după cea mai recentă actualizare a aplicației, ceea ce pare să sugereze de vină este un update defectuos livrat de inginerii companiei.

Apple și Google, luate în vizor și de autoritățile antitrust din Japonia CITEȘTE ȘI Apple și Google, luate în vizor și de autoritățile antitrust din Japonia

Nu toți utilizatori au această problemă, însă, judecând după trendurile platformelor sociale, sunt afectați un mare număr de utilizatori ai serviciului care cândva oferea stocare online gratuită.

În mod ironic, update-ul vinovat este unul minor, care, conform descrierii din App Store, ar trebui tocmai să rezolve bug-uri și probleme de securitate.

Google nu a oferit un răspuns la întrebările legate de această problemă, astfel că utilizatorii afectați nu au decât să aștepte un update care să repare bug-ul sau să caute o alternativă.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google photos
iphone
aplicație
ios