Apple a plătit mai multe milioane de dolari unei femei ale cărei nuduri au fost postate online când a trimis iPhone-ul la reparat

Apple a plătit mai multe milioane de dolari unei femei ale cărei nuduri au fost postate online când a trimis iPhone-ul la reparat
scris 10 iun 2021

O tânără americană de 21 de ani a câștigat un proces cu Apple și mai multe milioane de dolari, după ce instanța a găsit vinovată compania americană de cauzarea unui important stres emoțional acesteia.

În 2016, angajații Pegatron, una din companiile care lucrează cu Apple în vederea reparării iPhone-urilor, au găsit 10 poze nud pe iPhone-ul unei tinere care a trimis telefonul în service.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Cum tânăra era logată și pe Facebook, pe același iPhone trimis în service, inginerilor care trebuiau să repare device-ul li s-a părut amuzant să posteze pozele nud ale tinerei chiar pe contul de Facebook al acesteia.

Victima, al cărei nume a rămas anonim, s-a adresat în instanță direct împotriva Apple, ca producător al iPhone-ului și contractor ale unei alte companii pentru reparații.

Nu a fost făcută publică suma pe care Apple a fost obligată de instanță să o plătească victimei, însă se vehiculează, pe surse, o valoare în jurul a câtorva milioane de dolari. Cert este că avocații acesteia ceruseră, inițial, 5 milioane de dolari.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Pentru a-și proteja imaginea, Apple a ales să cadă la o înțelegere și să plătească tinerei cele câteva milioane de dolari, renunțând la a duce mai departe procesul.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
proces