Apple anunță un eveniment pentru 8 martie

Apple anunță un eveniment pentru 8 martie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mar 2022

Compania americană va organiza un eveniment pe 8 martie, în cadrul căruia este așteptată să prezinte mai multe produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple a anunțat oficial organizarea unui eveniment pe 8 martie, confirmând numeroasele zvonuri care vorbeau de acesta încă de la începutul anului.

Evenimentul va fi organizat sub egida „Peek Performance” și va fi unul virtual, la fel ca în ultimii doi ani, de când a început pandemia.

Se așteaptă că în cadrul acestui eveniment Apple să prezinte un nou iPhone SE și o nouă tabletă iPad Air. De asemenea, există șanse bune ca atunci Apple să anunțe iOS 15.4.

CONFIRMARE Facebook, WhatsApp și alte aplicații scapă în România de obligația de a permite interceptarea utilizatorilor de către autorități. Obligații însă pentru furnizorii de internet CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Facebook, WhatsApp și alte aplicații scapă în România de obligația de a permite interceptarea utilizatorilor de către autorități. Obligații însă pentru furnizorii de internet

Noul iPhone SE, din informațiile pe surse vehiculate până acum, va avea 5G și va folosi chipset-ul de la iPhone 13. Vor exista upgrade-uri și pe partea foto. Pe de altă parte, designul și construcția vor rămâne la fel ca și până acum.

Există, de asemenea, informații care susțin că viitorul iPhone SE va fi semnificativ mai ieftin decât modelul precedent, poate chiar și cu 100 de dolari mai ieftin.

Aceleași upgrade-uri sunt așteptat și de la viitorul iPad Air, care, la fel, nu va aduce nimic nou din punctul de vedere al designului și construcției.

Există șanse bune ca, în cadrul acestui eveniment, Apple să anunțe lansare iOS 15.4, versiune așteptată mai ales datorită faptului că Face ID va funcționa și cu mască pe față.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
ipad air
ios