Apple ar putea amâna lansarea iPadOS 16

Apple ar putea amâna lansarea iPadOS 16
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 aug 2022

iPadOS 16 ar putea fi lansat mai târziu decât iOS 16 anul acest, din cauză că Apple nu a terminat de implementat noile facilități de lucru cu mai multe ferestre.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În mod tradițional, noile versiuni de iOS și iPadOS erau lansate simultan, în septembrie, la puțin timp după momentul în care Apple organizează cel mai important eveniment anual al companiei, cel în care își prezintă noile iPhone-uri.

Anul acesta, conform Bloomberg, lucrurile ar putea să stea diferit. iOS 16 va fi lansat ca de obicei, însă, iPadOS 16 va întârzia o lună și va fi disponibil, cel mai probabil, spre finele lunii octombrie.

Microsoft lansează Outlook Lite CITEȘTE ȘI Microsoft lansează Outlook Lite

Asta cel puțin parțial din cauza noului sistem de multitasking Stage Manager, care nu ar fi gata pentru că Apple ar mai avea de rezolvat niște probleme înainte ca acesta să fie funcțional.

Stage Manager va schimba modul în care utilizatorii lucrează cu mai multe aplicații, însă, până acum, impresiile formate pe baza versiunilor beta nu sunt deloc pozitive. Din contră, mulți dintre cei care l-au încercat deja s-au plâns de diverse aspecte atât de design, cât și de funcționalitate.

Apple va limita disponibilitatea Stage Manager, care va putea fi folosit doar pe cele noi tablete ale companiei, dotate cu cipurile dezvoltate intern. Compania spune că acesta are nevoie de resurse pe care vechile tablete nu le pot oferi.

În ultimele luni ale acestui an, Apple este așteptată să lanseze noi tablete, inclusiv un iPad Pro cu cipul M2 și un iPad (simplu) cu încărcare pe USB-C.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
ipados 16